Kamerarendszer megoldások

kamerarendszer

Alapvető gondolataink általánosan, melyek segíthetnek Önnek is a kapott ajánlatokat összehasonlítani

Általában a sikeres üzletkötéseink eredményeként az ügyfeleinktől megpróbáljuk megtudni, hogy miért pont ránk esett a választása és pár gondolatébresztő sort megosztunk most Önnel is. 

Gyakori indok volt, hogy az ajánlatkérés és a részünkről történő kapcsolatfelvétel gyors volt. Az a cég, aki gyorsan reagál, az felkészülten várja az új beérkező igényeket. Ön mennyi bizalmat szavazna egy olyan vállalkozásnak, aki miután Ön érdeklődést mutatott és kért egy kalkulációt, akár napokig fel sem hívja? Egy lehetséges új üzlet a legfontosabb egy cég életében, ha ez nem hatékony, akkor milyen lehet a további szolgáltatása? 

Szintén gyakori oka volt a projekt megszerzésének az, hogy cégünk az írásban történő kommunikációt elhanyagolhatatlannak tartja. Természetesen meg lehet beszélni az igényeket, a lehetőségeket, de a végterméknek le kell lennie írva, azaz kizárólag írásos ajánlattétel után van lehetősége rendelni tőlünk. A megrendelő és a szolgáltató érdeke is, hogy mindenki számára nyoma legyen a megbeszélteknek, így kizárható, hogy véletlenül is félre értések miatt az egyik fél sérüljön. 

A harmadik indok minket is meglepett már többször, de az, hogy mi az ajánlatainkban több fajta rendszert  ismertetünk, így azt az interneten egyszerűen le tudja ellenőrizni megrendelés előtt. A telepített áraink vizsgálata során nem okoz problémát, ha a leendő ügyfél kikeresi egy eszköznek az árát, mert ez nem titkos! 

Sok ajánlatot láttunk, ahol nem írták bele, hogy mi a termék neve, így a megrendelő nem tudta, hogy pontosan mit is venne meg. 

Számos okot hallottunk még az Önhöz hasonló ajánlatkérő ügyfelektől, de ezek voltak azok az indokok, melyeket legtöbbször hallottunk vissza.
kamerarendszer

Miért lehet biztos abban, hogy nálunk megbízható termékekkel fog találkozni?

A vállalkozásunk indulásakor mi is bele estünk abba a hibába, hogy azt gondoltuk minél kedvezőbb áron kell az anyagokat beszerezni, hogy a profitot maximalizálni tudjuk. Ez a gondolatunk hiba volt, mert rövid időn belül a garanciális problémák miatt azt láttuk, hogy nincs az a profit, ami miatt ez az elv a biztos és stabil jövőbeni működésünket lehetővé tenné.

Napjainkban már kizárólag csak olyan termékeket szerelünk fel, melynek van képviselet hazánkban több éve és a termékekre is minimálisan 2 év garanciát vállal. Elmondhatjuk, hogy minimális a garanciális hibajavításunk, elégedettek a megrendelők és a disztribútorunk is 100%-ig segítőkész és szakemberek alkotják. A komplikált igényeket is ki tudjuk szolgálni, mert van mögöttünk egy szakértő csoport, aki segíti a munkánkat.

A weboldalukon Ön is meg tudja keresni az eszközöket, leírásokat, ezek alapján úgy dönthet, hogy nincsenek titkok, kérdések. A kamera rendszerekink fő előnye az, hogy minden ma forgalomban lévő termékcsoportot elérhetünk náluk. Ezeket is úgy, hogy úgynevezett TRIPLEX módon a rögzítő egységeik IP, AHD és HDTVI kamerákat is kezelnek. Gyakorlatilag nincs olyan igény, amit nem tudunk kiszolgálni ezekkel az eszközökkel.

Cégünk értékesítési stratégiája ezen felül az, hogy minimális felbontást határozunk meg időszakonként. Kizárólag a kornak megfelelő rendszert vagy jobbat ajánlunk ki, az elavult termékeket egyszerűen kivezetjük és nem vállaljuk azok felszerelését. Az oka egyszerű, ezzel szűrjük a megrendelőink körét, nem akarunk minden áron eladni, csak azoknak, akik meggondoltan jó rendszert szeretnének kiépíteni. Mi nem eladásokat szeretnénk, hanem ügyfeleket!

Kamerarendszer megoldásaim3 havi kamatmentes részletfizetési lehetőséggel.

Szeretne egy díj- és kötelezettség mentes ajánlatot kérni tőlünk? Nincs más teendője, csak kattintson az ajánlatkérés gombra és adja meg számunkra az adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot küldhessünk.
Calvin Build
2330 Dunaharaszti Zöldfa utca 51.

Nyitva tartás

Hétfő : 8–16
Kedd : 8–16
Szerda : 8–16
Csütörtök : 8–16
Péntek : 10–14
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?